Cookies og privatlivspolitik

Her kan du se hvordan vi indsamler, bruger og beskytter personoplysninger på dette website.

Cookies

En cookie er en tekstfil, som lægges på din computer eller andet IT udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din computer. Cookies indeholder oplysninger i anonymiseret form.

Cookies anvendes af stort set alle websites og er i mange tilfælde en forudsætning for at websitet kan fungere.

Du kan læse mere om cookies og se hvilke cookies der er på dette site, ved at trykke på Cookie-informationen nederst i venstre hjørne.

Deling af indhold

Du kan roligt dele vores sider på sociale medier via ikonerne i højre side. Denne service sætter ikke cookies.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger i forbindelse med dit besøg på websitet:

  • Oplysninger om din pc, tablet eller mobil som fx browsertype og skærmopløsning.
  • Hvilke sider du har besøgt.
  • Hvordan du bevæger dig rundt på hjemmesiden.
  • Et unikt ID.
  • Geografisk placering.
  • Vi har databehandleraftale med Siteimprove, der indsamlet denne type statistik for os.

I det omfang du selv giver samtykke hertil ved selv at indtaste informationerne i formularer behandles desuden:

  • Navn
  • E-mail
  • De nyhedskategorier du er tilmeldt
  • Vi opbevarer disse oplysninger så længe, du abonnerer. Når du opsiger dit abonnement bliver oplysningerne slettet.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til webmaster@holstebro.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt vores databeskyttelsesrådgiver eller Datatilsynet.

Websitet ejes, hostes og publiceres af

Holstebro Kommune
Kirkestræde 11
7500 Holstebro
Tlf. 96117054
webmaster@holstebro.dk

Billeder

Alle billeder på sitet er omfattet af ophavsret.

Vi anvender billeder taget af Holstebro Kommune samt billeder fra colourbox.com.

Comments are closed